Tietosuojaseloste

Circus24h.com on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

Kampaamotukku Palmikko Oy
Sorinkatu 3, 33100 Tampere
Y-tunnus: 2453810-4
www.circus24h.com
info@circus24h.com

Yhteyshenkilö:
Mikko Leiwo
info@circus24h.com

Kenen tietoja käsittelemme
- Circus24h.com verkkokaupan käyttäjät

Tiedot, joita käsittelemme
Käsittelemme ainoastaan niitä tietoja, jotka olet rekisteröityessäsi ilmoittanut, kuten:
- Nimi
- Puhelinnumero
- Sähköpostiosoite
- Ostetut tuotteet
- IP-osoite

Miksi käsittelemme tietojasi
Käsittelemme tietojasi hoitaaksemme asiakassuhdettasi, tuotetakuuasioiden hoitamiseen sekä markkinointiin.

Mistä saamme tiedot
Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella häneltä itseltään rekisteröityessään verkkokauppaan. Emme osta tietoja ulkopuolisilta toimijoilta.

Kenellä on pääsy tietoihisi?
Tietoihin pääsee käsiksi vain Circus24h.com yhteistyökumppanit, jotka ovat välttämättömiä yritystoiminnan kannalta. tekniset toimijat, kuten uutiskirjeohjelma, kassajärjestelmästä sekä kanta-asiakasrekisteristä vastaava yhteistyökumppani.

Kuinka kauan käsittelemme tietojasi
Käsittelemme tietojasi pääsääntöisesti niin kauan kuin se on tarpeen tuotetakuun kannalta.
Markkinointitarkoituksiin henkilötietoja säilytetään 24 kk, jonka jälkeen poistamme tiedot mikäli asiakas ei ole suorittanut ostotoimenpiteitä.

Mitä oikeuksia sinulla on?
- Sinulla on oikeus tietojesi tarkastamiseen milloin tahansa ja pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi. 
- Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä. Voit muokata tietojasi itse verkkokaupan tilisi asetuksissa.
- Sinulla on oikeus poistaa kaikki Circus24h.com käsittelemät henkilötietosi milloin tahansa. Huomioi, että henkilötietoja ei voi poistaa kun asiaasi käsitellään asiakaspalvelussa, sinulla on avoin tilaus, jota ei ole vielä toimitettu, sinulla on maksamattomia laskuja Circus24h.comille tai muita olennaisia keskeneräisiä asiakkuuteen liittyviä asioita.
- Sinulla on oikeus suoramarkkinointikieltoon.
- Sinulla on oikeus perua uutiskirjeen tilaus. Jokaisen uutiskirjeen lopussa on peruutuslinkki, josta saat peruutettua uutiskirjeen tilauksen. Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluun.
 

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle: 
Jos mielestäsi Circus24h.com käsittelee henkilötietojasi väärin, voit ottaa meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.
Kaikissa näissä edellämainituissa asioissa ota ensin yhteys asiakaspalveluumme info@circus24h.com

Kuinka suojaamme tietosi
- Emme säilytä asiakkaiden maksukorttitietoja omissa järjestelmissämme.
- Suojaamme internetyhteydet kassajärjestelmiin ja taustajärjestelmiin HTTPS-yhteydellä
- Käytämme markkinoiden luotettavimpia palomuureja
- Henkilötietoihin on pääsy vain henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja asiakkuuden hoitamista varten

24.5.2018
Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen  /679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Circus24h.com asiakkaille sekä verkkosivujen käyttäjille.