Beautyblender -meikkisieni

Beautyblender_851610005301_1.jpg
Beautyblender_851610005301_2.jpg
alk. 19,90 €
Toimituskulut alk. 5,90 €
 Lisää ostoskoriin
Maailman ensimmäinen reunaton, uudelleenkäytettävä, HD-efektin mahdollistava meikkisieni. Ainutlaatuinen muoto ja uniikki, vain beautyblender®-meikkisienissä käytettävä materiaali takaavat virheettömän levitystuloksen ilman rajoja tai raitoja, ja tuotetta kuluu vähemmän. Käytä pohjustusvoiteiden, meikkivoiteiden, puuterien, voidemaisten poskipunien ja minkä tahansa ihotuotteiden kanssa. beautyblender®-sienen erikoisuus on avoin solurakenne, joka täyttyy pienillä määrillä vettä kun sieni kostutetaan. Tämä mahdollistaa sienen ”täyttymisen” vedellä, jolloin meikkituote jää sienen pinnalle eikä imeydy sen sisään, ja näin voit käyttää vähemmän tuotetta kerralla. Kastuessaan beautyblender® kasvaa kaksinkertaiseksi ja tulee entistä pehmeämmäksi. Kuivuessaan se palaa alkuperäiseen kokoonsa. Useaan kertaan palkittu beautyblender® on lateksiton, eikä se sisällä hajusteita. beautyblender® on valmistettu käsityönä USA:ssa. beautyblender®-tuotteissa käytetään turvallisia, vesiliukoisia väriaineita, jotka eivät vahingoita ympäristöä, eivätkä kehittämämme vaahtomateriaalin koostumusta. Saatat huomata, että beautyblender® päästää ensimmäisen pesun yhteydessä hieman väriä. Tämä on normaalia ja loppuu useamman pesukerran jälkeen. Huomaa, että väri ei tartu kasvoihin tai vaatteisiin.
The Original -Pinkki
on suunniteltu ergonomiseksi vaativankin meikkaajan tarpeiin. Tasoittaa hämmästyttävän tarkasti meikkivoiteet/puuterit ihollesi.

Pure -Valkea
Sama uniikki beautyblender®-materiaali, ilman väriaineita. Suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja ihonhoitotuotteiden täydelliseen, silkintuntuiseen levitykseen. Käytä ihotuotteiden, seerumien, silmänympärysvoiteiden, kosteusvoiteiden, meikinpoistoaineiden ja muiden ihonhoitotuotteiden kanssa.

Pro -Musta
Sama uniikki beautyblender®-materiaali ammattilaisten suosimana mustana. Pro soveltuu täydellisesti sellaisten tummempisävyisten tuotteiden levitykseen, joita olisi hankalampi puhdistaa vaaleammista meikkisienistä. Käytä ihotuotteiden, pitkäkestoisten meikkien ja itseruskettavien tuotteiden kanssa varmistaaksesi virheettömän tuloksen

Royal -Violetti
Sama uniikki beautyblender®-materiaali, nyt ylellisenä violettina! beautyblender®-meikkisieni on suunniteltu ergonomiseksi vaativankin meikkaajan tarpeisiin. Se tasoittaa hämmästyttävän tarkasti meikkivoiteet ja -puuterit ihollesi.
Tuotteen toimituskulut
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Nouto Lähikaupasta tai R-kioskista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 150,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Matkahuollon kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €